Over STROOM

We zijn er voor jou, de hele dag door.

Een goed, gezond ontbijtje. Een lekkere lunchwandeling. Of geen zin om te koken, maar wel behoefte aan een voedzame maaltijd. STROOM is er van ‘s ochtends tot ‘s avonds om te voorzien in jouw energiebehoefte. Of je nu gezellig bij ons komt eten, of je maaltijd liever meeneemt; kan allemaal.

Van boer naar bord

We werken met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Het liefst direct van de boer. We zoeken graag de grens op tussen duurzaam, ‘ongewenst’ en lekker. Kromme groenten, ‘restvlees’ of uitgesproken smaken, daar draaien we onze hand niet voor om. Onder begeleiding van Chef Estée Strooker maken we van elk bord een feestje.

Life made easy.

We streven ernaar om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden we bijna al onze drankjes en maaltijden ook to-go aan. Zo maken we het makkelijk voor je om snel en makkelijk gezonde en lekker te eten. Of dat nu thuis, onderweg, of gewoon gezellig bij ons is. Je kan bij ons langskomen, maar ook online bestellen. Dan bezorgen we de maaltijden bij je thuis. Easy.

Less waste.

We hebben er een gruwelijke hekel aan om eten weg te moeten gooien. Helaas is dat in de horeca soms onvermijdelijk, maar we doen er alles aan om dit te minimaliseren. Dat betekent goed inkopen en goed portioneren. Maar ook zoveel mogelijk van een product gebruiken. Zowel van groenten als van vlees kan je eigenlijk veel meer eten dan je zou denken. Ook maken we gebruik van technieken om eten langer houdbaar te maken, zoals het wecken van groenten. Krijg je iets niet helemaal op? We pakken het graag voor je in om mee te nemen.