Over STROOM

We zijn er voor jou, de hele dag door.

Een lekkere lunchwandeling of een zin om te koken, maar wel behoefte aan een voedzame maaltijd? STROOM is er van ’s ochtends tot ’s avonds om te voorzien in jouw energiebehoefte. Of je nu gezellig bij ons komt eten, of je maaltijd liever meeneemt; kan allemaal.

Verser dan vers

Bij ons geen kant-en-klare saladedressings of sauzen uit grootverpakking. We staan de hele dag in de keuken te koken, speciaal voor jou. We maken namelijk alles vers en verwerken daarbij de nodige portie groenten.
Ga voor huisgemaakt, maar dan zonder dat je jouw eigen keuken hoeft vies te maken.

Life made easy.

We streven ernaar om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden we bijna al onze drankjes en maaltijden ook to-go aan. Zo maken we het makkelijk voor je om snel en makkelijk gezonde en lekker te eten. Of dat nu thuis, onderweg, of gewoon gezellig bij ons is. Je kan bij ons langskomen, maar ook online bestellen. Dan bezorgen we de maaltijden bij je thuis. Easy.

Less waste.

We hebben er een gruwelijke hekel aan om eten weg te moeten gooien. Helaas is dat in de horeca soms onvermijdelijk, maar we doen er alles aan om dit te minimaliseren. Dat betekent goed inkopen en goed portioneren. Maar ook zoveel mogelijk van een product gebruiken. Zowel van groenten als van vlees kan je eigenlijk veel meer eten dan je zou denken. Krijg je iets niet helemaal op? We pakken het graag voor je in om mee te nemen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en aanbiedingen. Ook ben je als eerste op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen.

Uiteraard gaan we respectvol en volgens de privacy wet om met jouw gegevens. En je kunt je ieder gewenst moment weer uitschrijven.