fbpx

Eetwinkel STROOM opent locatie in het Gulden Hart!

Eetwinkel STROOM opent locatie in het Gulden Hart!
januari 9, 2019 admin
Gulden Hart

Sinds kort vind je in Arnhem in de Hoogkamp een hele bijzondere locatie. De voormalige Heilig Hart kerk is omgetoverd tot gezondheidscentrum het Gulden Hart. Hier kan je terecht voor fysiotherapie, yoga, osteopathie, er is een mooie workshopruimte waar onder andere Chi qong lessen gegeven worden én vanaf nu dus ook een vestiging van Eetwinkel STROOM. Op de vide van de eerste verdieping hebben we een gezellig restaurant gecreëerd met een fijne huiskamersfeer. Hier drink je koffie, eet je een taartje, geniet je van een voedzame lunch én eet je ‘s avonds een gezonde maaltijd. Uiteraard kan je, net als bij onze andere vestiging, ook maaltijden afhalen en thuis laten bezorgen.

STROOM in het Gulden Hart is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 21:00 uur.
In het weekend is het geopend op aanvraag. Dus zoek je een unieke locatie in Arnhem voor een borrel, bedrijfsfeest, verjaardagsdiner, of iets anders op een unieke locatie? Neem dan contact met ons op via catering@eetwinkelstroom.nl!

 

Comments (2)

 1. Ria Kalf 3 maanden geleden

  Goedemorgen,
  Vanmorgen waren mijn man en ik ok 10.00 uur bij Stroom Gulden Hart om koffie te drinken. Er was echter niemand aanwezig.
  Op de site las ik dat Stroom van 10.00 tot 21.00 uur geopend is.
  Vrijdag wilde ik met 7 personen komen koffiedrinken om 10.00 uur.
  Mijn vraag:
  Is Stroom morgen open?

  • Auteur
   admin 3 maanden geleden

   Hoi Ria,
   Wij hebben onze vestiging in het Gulden Hart ondertussen gesloten. Ondertussen is het een nieuw concept, genaamd Bij Thijs. Als het goed is kan je daar gewoon terecht voor koffie, lunch en dergelijke.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*