Kerst

Vier kerst met STROOM

Kook deze Kerst voedzaam & regionaal

Sta je deze kerst zelf in de keuken, maar weet je nog niet precies wat je gaat maken? Kijk dan eens naar ons leuke DIY Diner en onze overheerlijke Stampottenbox. Beide kerstpakketten zijn ontwikkeld om met het hele gezin van te genieten. Alle ingrediënten zijn regionaal en huisgemaakt. Zo zet je deze kerst binnen een handomdraai een feestelijke én voedzame maaltijd op tafel.

De pakketten zijn leverbaar in week 51 en 52  (t/m 24 december). Bestel jouw kerstpakket nu alvast vooruit, voor een zorgeloze kerst.

Voor bedrijven

Eén van de kerstpakketten van STROOM cadeau doen aan werknemers? Neem voor interesse in afname van grote hoeveelheden contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

[spb_products asset_type=”selected-products” products=”15413″ display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”no” fullwidth=”no” columns=”2″ item_count=”1″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Met het DIY Diner van STROOM kook je zelf een heerlijk vega 3-gangenmenu van producten uit je eigen streek. Chef Estée Strooker ontwikkelde de recepten. In haar video- tutorial legt ze stap voor stap uit hoe je dit restaurantwaardige diner zelf maakt, gewoon thuis, in je eigen keuken. Gezellig om met het hele gezin van te genieten. Oregional zorgde voor alle groenten in deze box.

Met dit pakket haal je alles in huis voor een avond uitgebreid koken. Het hoofdgerecht; een vegetarische rollade met onder andere pompoenpuree, walnoten en paddenstoelen, is echt iets bijzonders. De soep vooraf en de brownie als nagerecht zijn eenvoudig te maken, maar natuurlijk naar eigen inzicht op te pimpen tot het kerstmenu dat bij je past.

Het pakket bevat ingrediënten voor 4 personen.

[spb_products asset_type=”selected-products” products=”15478″ display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”no” fullwidth=”no” columns=”2″ item_count=”8″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Heb je deze kerst zin om eens ouderwets te genieten? Met deze box zet jij de beste stamppot op tafel die je ooit hebt gemaakt! Vooraf geniet je van een heerlijke soep en als toetje hebben we onze befaamde brownie voor je gebakken. Alle smaakmakers en het toetje maken wij voor je, alleen het bereiden van de stamppot doe je zelf.

Chef Estée Strooker ontwikkelde de recepten. Met haar videotutorials maak je dit heerlijke stamppottendiner zelf stap voor stap, gewoon thuis, in je eigen keuken. Zo zet je deze kerst binnen een handomdraai een feestelijke én voedzame maaltijd op tafel.

Het pakket bevat ingrediënten voor 4 personen.

Liever bakken? Bestel onze Kerst Culi Kit

Maak thuis een restaurantwaardig dessert met onze Culi Kit macaron kerstboom taartjes. In de brievenbus ontvang je ingrediënten, recepten en een boodschappenlijst. Met de handige video tutorials van Estée leer je stap voor stap hoe je deze showstopper thuis klaarmaakt.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en aanbiedingen. Ook ben je als eerste op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen.

Uiteraard gaan we respectvol en volgens de privacy wet om met jouw gegevens. En je kunt je ieder gewenst moment weer uitschrijven.