Gezonde catering Arnhem

STROOM Catering

Wij verzorgen ook maaltijden, lunches en borrels voor gezelschappen. Tijdens een kleine vergadering of voor grote groepen, het is allemaal mogelijk. We verzorgen de catering in stijl met wat we aanbieden in onze Eetwinkel. Dat wil zeggen; alles vers, puur en huisgemaakt. Veel groenten. Ingrediënten van mooie kwaliteit. Hoog op smaak en mooi opgemaakt.

Hiermee creëren we echt een moment om even op te laden tussen het harde werken (of feesten ;-)) door. Catering bestel je al vanaf 8 personen. Wil je voor een kleiner gezelschap salades of maaltijden laten bezorgen? Bestel deze dan via onze bestelwebsite! 

Ben je benieuwd naar wat we voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? Geef je wensen door via catering@eetwinkelstroom.nl.

We sturen je graag een vrijblijvende offerte op maat toe.

Op zoek naar gezonde bedrijfscatering in Arnhem? Bij Eetwinkel STROOM bent u aan het juiste adres! Wij maken dagverse salades, bowls, broodjes, soepen en wraps. Deze leveren we aan particulieren en bedrijven in de omgeving, maar we maken er graag wat meer, speciaal voor uw bedrijf.

Of het gaat om een vergadering, een kwartaalborrel of misschien wel een verjaardag; catering moet feestlijk zijn. Een break om even van te genieten. Daarbij is het heel belangrijk om te zorgen voor een inname van de juiste voedingsstoffen. Een gezonde lunch, of een voedzaam diner. Dat geeft namelijk energie om door te gaan.

Bedrijfscatering is vaak nog een beetje achterhaald. Zachte bolletjes met slappe kaas. Weinig verse groenten. Niet bijzonder veel aandacht voor een unieke smaaksensatie. Dat doen wij anders. We leveren onze catering op duurzame, composteerbare cateringschalen en maken alle componenten zelf. Van sauzen, tot spreads. Groenten spelen een belangrijke rol in al onze recepten, die door eigenaresse en chefkok Estée Strooker zijn ontwikkeld.

Wij leveren een lunch of diner in een goede prijs-kwaliteitverhouding en denken graag mee met bijzondere wensen en/of uitzonderingen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en aanbiedingen. Ook ben je als eerste op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen.

Uiteraard gaan we respectvol en volgens de privacy wet om met jouw gegevens. En je kunt je ieder gewenst moment weer uitschrijven.