Gezonde catering Arnhem

Stroom Catering

We zetten ons elke dag in om Arnhemmers te voorzien van gezonde, smaakvolle maaltijden; in de restaurants en bij klanten thuis, maar ook graag op locatie door middel van catering!

Of het nu gaat om een vergadering, een kwartaalborrel of misschien wel een verjaardag; een catering moet feestlijk zijn! Een pauze om even van te genieten. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor een inname van de juiste voedingsstoffen. Een gezonde lunch, of een voedzaam diner. Dat geeft namelijk energie om weer door te vergaderen (of feesten)!

Ben jij op zoek naar een gezonde maaltijd waar je echt even van kan genieten? Wij helpen je graag verder! De catering is geheel in de stijl zoals je dat van ons gewend bent! Dat wil zeggen; alles vers, puur en huisgemaakt. Veel groenten. Ingrediënten van mooie kwaliteit. Hoog op smaak en mooi opgemaakt naar jouw wens; individuele bakjes of juist op grote schalen.

Een catering bestel je al vanaf 8 personen. Ben je benieuwd naar wat we voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? Geef je wensen door via catering@eetwinkelstroom.nl.

We sturen je graag een vrijblijvende offerte op maat toe.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke tips en aanbiedingen. Ook ben je als eerste op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen.

Uiteraard gaan we respectvol en volgens de privacy wet om met jouw gegevens. En je kunt je ieder gewenst moment weer uitschrijven.