Ben jij ook zo dol op het witte goud? Asperges hebben iets exclusiefs. Ze zijn slechts beperkt verkrijgbaar en komen uit de koude Nederlandse grond. Het schillen is even een klusje, maar ze zijn o zo lekker! Om op restaurant niveau van deze delicatesse te kunnen genieten zonder het huis te hoeven verlaten en zonder ze zelf te hoeven schillen, heeft eigenaresse Estée Strooker de Aspergebox samengesteld.
Een heerlijk 3- of 4-gangen aspergemenu.
De aspergebox bevat de volgende onderdelen:
Amuse:
Amusesement-klassieker:
Hazelnoot-macaron met geitenkaas, biet en sjalot
Voorgerecht:
Aspergesoep met stukjes ei, asperge en daslookolie
Tussengerecht (+ 8,50 euro):
Salade van rauwe asperge met magnolia, haringkaviaar, radijs en ricotta
Hoofdgerecht:
Klassieke bereiding van Hollandse asperges
met botersaus, gekookt eitje en nieuwe aardappels in roomboter
en gekookte ham / gerookte zalm / spliterwten burger (vegetarisch)
of lamsfilet in daslook (+ 4 euro) / kabeljauw met rivierkreeft ( + 4 euro)
Dessert:
Rabarber met vlierbloesem, hangop, witte chocolade en pompoenpit