De leukste cadeau-tips voor Moederdag!

De leukste cadeau-tips voor Moederdag!
mei 10, 2019 admin

Het is zondag weer Moederdag! Deze dag staat helemaal in het teken van alle lieve moeders, het is toch een kleine moeite om een leuk cadeautje voor haar te halen, maar wat? Stagiair Imme schreef een leuke blog met tips om je te helpen aan een leuk moederdagcadeau.

Cadeaukaart

Kies je moeders favoriete winkel om een cadeaukaart van te geven waar ze lekker kan gaan shoppen. Wist je dat wij ook  cadeaukaarten verkopen? Wedden dat mams het een leuk cadeau vindt? Dan kan ze optimaal genieten van heerlijke drankjes of  een gezonde maaltijd.

 

Bedrukken

Wat is er nou origineler dan een artikel laten bedrukken met een foto of een leuke tekst? Kies een leuke foto uit van jou en je moeder en laat het bedrukken op een te gek artikel, bijvoorbeeld een kussen of een mok. Zo heeft ze jou altijd bij haar.

 

Bloemen

Dit is misschien niet zo origineel, maar daarom het vermelden niet minder waard. Want welke vrouw wordt er nou niet vrolijk van een mooie bos met bloemen? Ik kan niemand opnoemen die dit niet fijn vind. Dus gegarandeerd dat jouw moeder het ook te gek gaat vinden! Lekker kleurrijk voor de aankomende zomer 🙂

 

Lekkernijen

Wij, in Eetwinkel STROOM, verkopen verschillende soorten zoetigheden. Neem dit mee in een mooie verpakking als je zondag op bezoek gaat. Wat dacht je van bijvoorbeeld macarons of een lekkere brownie! Als ik dit zou krijgen zou ik helemaal vrolijk worden.

 

Kaartje

Je kan tegenwoordig de leukste kaartjes versturen, dus het excuus van ik ben niet in de buurt op Moederdag kan niet meer. Je hebt een aantal sites waar je kaartjes kan versturen met een leuke foto erop en een lief tekstje die hoef je dus niet zelf op de bus te doen. Je kan natuurlijk ook een handgeschreven kaart opsturen.

 

Rituals

Deze kon natuurlijk niet uit het rijtje ontbreken, het meest gegeven cadeau op Moederdag volgens mij. Het ruikt fantastisch en het ziet er AMAZING uit! Dus als je op safe wilt spelen zit je met Rituals nooit fout.

 

Ik hoop dat hier een passend cadeau voor jou tussen zit! En veel geef-plezier op Moederdag.

 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*